Michael Jackson's family
Pagina 1 din 1
Michael Jackson's family
Michael Jackson's family:
Cu siguranta vom mai vedea asa ceva, de aceea am facut un topic pt asta.
Cat de mizerabil poate fi omul asta ? Pana unde duce cinismul lui?
Hai sa presupunem ca ar fi adevarat, ca nu l-a abuzat, ca Michael a incercat sa inventeze un motiv pentru sensibilitatea sa exacerbata, si pentru bizareriile sale. Sa presupunem ! De dragul fiului pierdut, care a declarat asta de atatea ori, ar putea macar sa spuna "Nu e chiar asa, probabil am fost un tata mai dur, nu am realizat cat de sensibil era Michael, l-am crezut la fel ca fratii lui..." La naiba, putea sa spuna orice, dar nu ca fiul sau decedat, dupa care plange o lume intreaga, a spus in atatea interviuri doar "a bunch of bull.."
Cu siguranta vom mai vedea asa ceva, de aceea am facut un topic pt asta.
Cat de mizerabil poate fi omul asta ? Pana unde duce cinismul lui?
Hai sa presupunem ca ar fi adevarat, ca nu l-a abuzat, ca Michael a incercat sa inventeze un motiv pentru sensibilitatea sa exacerbata, si pentru bizareriile sale. Sa presupunem ! De dragul fiului pierdut, care a declarat asta de atatea ori, ar putea macar sa spuna "Nu e chiar asa, probabil am fost un tata mai dur, nu am realizat cat de sensibil era Michael, l-am crezut la fel ca fratii lui..." La naiba, putea sa spuna orice, dar nu ca fiul sau decedat, dupa care plange o lume intreaga, a spus in atatea interviuri doar "a bunch of bull.."
Subiecte similare
» Ochisorii lui Michael :X
» Funny moments
» Freza lui Michael
» Michael Jackson - Controverse
» Michael's kids - a little piece of him
» Funny moments
» Freza lui Michael
» Michael Jackson - Controverse
» Michael's kids - a little piece of him
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: